Kalamaria
Tennis Club

Blog

Τελευταία Νέα

  • Νέα ·

24 OPEN ΑΝΔΡΩΝ

To  Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης Καλαμαριάς (Χιλής 12, Καλαμαριά, τηλ. 2310 410841 –  6972093975, 6984237444) προκηρύσσει το 24ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ OPEN ΑΝΔΡΩΝ που θα διεξαχθεί σε 4…
Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημία

Για παιδία κάτω των 10 ετών, η Ακαδημία μας συνδυάζει την εκμάθηση των βασικών στοιχειών του αθλήματος και της σωματικής τους άσκησης.

Αγωνιστική Ομάδα

Αν είσαι από 11 έως 16 χρόνων έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου μας. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Ομίλου σε πανελλήνιο επίπεδο σου δίνουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο υψηλότερο επίπεδο

Τμήματα Ενηλίκων

Στον Όμιλο υπάρχουν και τμήματα ενηλικών όπου οι φίλοι του τένις μπορούν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα και να ζήσουν την συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει η ενασχόληση με το άθλημα.

Κρατηση γηπεδου

Στείλτε μας ένα μήνυμα και κλειστε γηπεδο!

Καλωσήρθατε

Πλεονεκτηματα του τενις

BENEFITS OF TENNIS 1(TRAINING GROUNDS)

Το τένις, εκτός από την ψυχαγωγία εκγυμνάζει το σώμα και το μυαλό, ενισχύει τον αυτοέλεγχο, την αυτοσυγκέντρωση, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση ενός παιδιού ενός ενήλικα ενώ τους βοηθάει να έχουν υπομονή μέσα και έξω από το γήπεδο.

BENEFITS OF TENNIS 3

Το τένις ενισχύει την αερόβια γυμναστική και την καύση λίπους, τη βελτίωση της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης σας και τη διατήρηση σας σε υψηλότερα επίπεδα ενέργειας.

BENEFITS OF TENNIS 2(TRAINING GROUNDS)

Το τένις σου μαθαίνει το ευ αγωνίζεσαι μιας και μας διδάσκει να ανταγωνιζόμαστε ισότιμα με τους αντιπάλους.Μας μαθαίνει να κερδίζουμε και να χάνουμε ευγενικά και με τιμή. Οι έντονοι πανηγυρισμοί μετά από μια νίκη ή οι δικαιολογίες μετά από μια απώλεια δεν λειτουργούν ούτε στο τένις ούτε στη ζωή.

BENEFITS OF TENNIS 4

Το τένις ενισχύει την αναερόβια γυμναστική, προσφέροντας σύντομες, έντονες εκρήξεις κατά τη διάρκεια ενός πόντου που ακολουθείται από ανάπαυση, η οποία βοηθά τους μυς να χρησιμοποιούν το οξυγόνο αποτελεσματικότερα.

Ελάτε να γνωριστουμε !

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε μια δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση.

Social media

instagram